Не се изразих правилно, значи ъгъла на завой е голям, което не е проблем като свикнеш. Но найстина всравнение с доста други автомобили, който съм карал е маневрена и динамична. Волана е чувствителен и се кара ужасни лесно и си е доста пъргава. Аз карам куция кон на 1.9 и смея да твърдя, че хия не е куц, даже си е доста пъргав, имайки впредвид че колата е 1315кг + 100 аз + 50-60 литра гориво!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво харесвам в 156-цата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНе се изразих правилно, значи ъгъла на завой е голям, което не е проблем като свикнеш. Но найстина всравнение с доста други автомобили, който съм карал е маневрена и динамична. Волана е чувствителен и се кара ужасни лесно и си е доста пъргава. Аз карам куция кон на 1.9 и смея да твърдя, че хия не е куц, даже си е доста пъргав, имайки впредвид че колата е 1315кг + 100 аз + 50-60 литра гориво!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщениеХаресва ми как съм подпрял задните стъкла с летвички.
Супер е факта че не работи километража и вече не ми пука дали голи 12 или 15.
Най якото е че не съм я мил от 6 месеца и никой не смее да се доближи.
Звука който издава докато преминава през хубавите дупки из Търново също си го бива все едно дрънкат стотинки из касичка.
И не всеки има възможност и нерви да я гледа.
Извода е: който го е страх от мечки не ходи в гората.Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Харесва ми, че като я погледна и ми трепва сърцето.
Харесва ми, че винаги изпъква на служебния паркинг.
Харесва ми коментара на колеги и пиятели "Хубава е, ама е Алфа..." и ми харесва как си променят мнението като ги повозя.
Харесва ми да си пия кафето сутрин в нея, вместо у нас.
Харесва ми, че избягвам дупките и сменям лентите с един пръст на волана, а оня ден се качих в джипа на приятел и едва не се пребих на един завой...
Харесва ми да подскача като ужилена над 3000об.
...
Comment
-
Двоумях се между един баварец и алфата.Като ги пробвах разбрах че това е колата за мене.Нямаше никакво съмнение.То аз така се и ожених...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
:P
има нещо специялно ,което неможе да се опише с думи :П въпреки ,че мойта е взех в много лошо състояние и смених сумати нещаи после 2-пъти ми е удариха на паркинга ,аз все си е обичам и се грижа за нея :Д дори приятелката ми ме кара да е продавам хахах
,че небило на късмет ,но за нищо не света не бих се разделил с нея :P с всеки изминал месец гледам да е оправям малко по малко и винаги ми е доставяла страхотно удоволствие
Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеХаресвам ?!? Не, обожавам я!
• Като я погледна отдалеч – се дивя на красотата й;
• Като седна в нея – сърцето ми се разтуптява;
• Като запаля двигателя – адреналинът ми вече е на макс;
• Като карам по улиците – трябва да се чувствам неудобно, че другите ми завиждат;
• Дори БиБи ми завижда, че ми определи и данък „Лукс”
• Толкова много внимание й обръщам, че жена ми ме ревнува;
• …
пп Разни негативни мнения, че недозавивала, трошала предници, много бензин горяла са нищо, в сравнение с удоволствието от шофирането на този прекрасен автомобил.
Айде да ви видя сега!
Предимства:
готин салон и мирише хубаво!
Добре се чука, както отпред, така и на задната седалка!
Харчи по-малко, отколкото очакваш!ю
Недостатъци:
Под 2.0 мотор, след 20 минутно каране, мотора почва да ти е слаб. Купето може доста повече.
Не можеш никъде да се скриеш с нея!
Все накой идиот ще пита: ти ли беше!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
StanG-Харесва ми коментара на колеги и пиятели "Хубава е, ама е Алфа..."
Така казват и повечето мои познати,но всички искат да я карат.
Влюбен съм в тази кола,бих я сменил само с по-нова или по-мощна 156.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Ми преди седмица дадох на един приятел да я кара, а аз карах след него с друга кола, за да мога да и се възхищавам докато се движи!!! На няколко пъти бях за малко да се блъсна, щот почти не гледах пътяКрасивото си е красиво, па майната им на дребните кусури, то и хора няма идеални!
Alfa romeo 156
Comment
-
Лека му пръст на Джузепе Бусо.
Някак си не ми се вярва да е мислил за мене като е майсторил Арезето, нито Да Силва като я е проектирал, ама как са ме нацелили какво точно съм търсил в една кола...Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениеаз като се кача и я срежа ми става патката
2.4jtd вагонче140все още живи коня
А аз кат я срежа ми стават цицките
Comment
Comment